مشاوره حقوقی رایگان - ترک منزل توسط زوج

همسرم نزدیک به نه ماه هست که خونه رو ترک کرده و هر از گاهی به ما سر میزنه، رفتن که درخواست طلاق بدم گفتن باید مدارک بیاری ، من چه مدرکی باید ببرم؟ منظور استشهادیه از محل هست؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

زوجه باید برای طلاق دلیل داشته باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به صرف ادعا نمی توان طلاق گرفت
اول با عنوان ترک انفاق شکایت کنید یا نفقه خود را مطالبه کنید بعد از صدور حکم اگر نفقه را پرداخت نکرد دادخواست طلاق بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام شهود و دلایل دیگر خود در خصوص غیبت شوهر به دادگاه ارائه کنید

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

اگر از پرداخت نفقه خودداری میکند با ارسال اظهارنامه مبنی بر پرداخت نفقه میتوانید دادخواست مژرحدکنید بهدهمراه کپی شناسنامه ها و عقد نامه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

صرفا مدارک هویتی و عقدنامه

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

✅سلام
زوجه باید بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما باید بتوانید عسروحرج خودرا اثبات نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام زوجه برای اقامه دادخواست
طلاق ، باید دلیل محکم طبق شروط
12 گانه مندرج در عقد نامه و عسر و
حرج داشته باشد و
و شما میتوانید با معرفی دو شاهد اثبات نمایید که زوج ، مدت نه ماه خانه را ترک کرده است

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

بله استشهادیه محلی لازم است نپرداختن نفقه هم استجزو دلایل