مشاوره حقوقی رایگان - قوانین نصب دوربین مداربسته

با عرض سلام . ما برای منزل خود دوربین مدار بسته نصب کرده ایم . همسایه روبروی ما نه ، یک قواره پایین تر از روبروی منزل ما ، اعتراض دارد که زاویه دوربین شما جلوی درب منزل ما را ثبت می کند و متجاوز به حریم خصوصی ما است ، سوال من این است آیا فضای جلوی درب منزل جزء حریم خصوصی محسوب می شود و ادعای این همسایه ما درست است یا نه ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله بهتر است زاویه دوربین خود را تغییر دهید تا جلو درب خودتان را بگیرد.

سمیه جدی گلی

سرکار خانم سمیه جدی گلی :

خیر ایشان حق اعتراض ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هر گونه مزاحمت ملکی می توانند جرم باشد لذا موضوع شما قابل بررسی می باشد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

✅سلام
بله هر گونه مزاحمت ملکی می توانند جرم باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله نباید برای آنها ایجاد مزاحمت مند

یک وکیل

دوربین چنانچه مشاعات ساختمان را نشان دهد ایرادی ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید زاویه دوربین را
تغییر بدهید
در غیر این صورت امکان اقامه دعوا بر علیه شما وجود خواهد داشت

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

بله جزو حریم محسوب می شود