مشاوره حقوقی رایگان - نصب دوربین مداربسته

باسلام خدمت شماوکلای محترم.بنده دریک آپارتمان 4طبقه هستم تک واحدی میباشد.بنده اقدام به نصب دوربین مداربسته در واحد خود و دقیقا دوربین روبروی درب منزل خودم رامیگیرد و حریم خصوصی خودم را میگیرد و مشرف به درب منزل خودم میباشد. یکی از اهالی ساختمان برای برداشتن دوربین اقدام به شکایت کرده است. اما دو واحد دیگر شاکی نیستن. ایا نصب دوربین برای ساختمان تک واحدی روبروی درب منزلم از نظر قانون موردی دارد؟ مچکر

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر در حریم خصوصی خودتان باشد موردی ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نصب دوربین در قسمت مشاعات بایستی با اجازه سایر مالکین باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در حریم خصوصی خودتان باشد موردی ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر در حریم خصوصی خودتان باشد موردی ندارد

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر در حریم خصوصی خودتان باشد ایرادی ندارد اما اگر در مشاعات باشد باید با رضایت سایر مالکان باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر در حریم خصوصی است ایرادی ندارد و الا باید رضایت همسایه اخذ شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اگر در حریم خصوصی خودتان باشد ایراری ندارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر در حریم خصوصی خودتان باشد موردی ندارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

نصب دوربین در مشاعات باید با رضایت دیگر مالکان باشد.