مشاوره حقوقی رایگان - زمان واریز پیش قسط

سلام
خسته نباشید
پس از گذشت 20 از رای دادگاه اعسار زمان اعتراض پایان می‌یابد حال می‌خواستم ببینم تا کی زمان واریز پیش قسط را داریم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، تا 10 روز پس از ابلاغ قانونی اجرائیه ، فرصت پرداخت محکوم به را دارید .

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

اگر سابقا اجراییه صادر شده باشد برای پیش قسط در پرونده اعسار مجددا اجراییه صادر نخواهد شد و شما از تاریخ قطعیت رای اعسار محکوم به پرداخت هستید

یک وکیل

با جناب آقای نجفی خشنو همنظر هستم

پرسشگر :

منظور از سابقا اجراییه شده باشه یعنی چی?

یک وکیل

سلام " پرسشگر محترم " همان پاسخ اول صحیح است و تا زمانی که رای صادره قطعیت پیدا نکند و محکوم له تقاضای صدور اجرائیه ننماید و مهلت 10 روزه از ابلاغ قانونی اجرائیه سپری نشود ، شما از لحاظ قانونی برای پرداخت محکوم به با تکلیفی مواجه نیستید .

پرسشگر :

اگر 10 روز بگذرد و با تاخیر چند روزه واریز شود تکلیف چیست? اگر جریمه گرفته میشود جریمه چقدر هست?

یک وکیل

سلام " در فرض سوال دوم شما از تاریخ ابلاغ اجرائیه محکوم علیه مکلف است ظرف 10 روز مفاد آنرا به اجرا بگذارد وگرنه پرونده به درخواست محکوم له به اجرای احکام فرستاده می شود و پس از انقضاء مهلت مقرر 10 روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه ، محکوم به از اموال توقیفی محکوم علیه بعلاوه حق اجرا ( حق دولتی ) دریافت و کسر می گردد .