مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اتومبیل

سلام خسته نباشید من 85میلیون چک دادم تقریبا 2 سال پیش به سه نفر و اونا برگشت زدن و من یه سمند تو رهن ایران خودرو بود داشتم قبل از چک برگشتی اونو فروختم ولی اون موقع پلاک رو عوض نکردیم الان خودرو رو می تونن توقیف کنن؟

پاسخ ها :

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

سلام، میتوانند ولی مالک جدید هم میتواند ضمن اثبات سبق مالکیت و تصرف خود، نسبت به عملیات اجرایی اعتراض نماید

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام
خیر قابل توقیف نیست ودرصورت توقیف مالک فعلی به عنوان ثالث میتواند اعتراض نماید