مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حقوق کارمندی بدلیل مالیات

سلام وقت بخیر. من کارمند هستم ودر سال 94 و 95 کسب دیگری راه انداختم پس از چند سال به ورشکستگی و کرونا خوردیم و کسب من تعطیل شد.در حال حاضر دارایی بدلیل عدم پرداخت مالیات شامل اصل و سود حساب بنده رو بسته و اعلام داشتن تا تسویه کامل امکان بازگشایی حساب نیست . چون مبلغ مالیات زیاد است و امکان پرداخت ندارم و تنها راه درآمد من هم حقوق کارمندی است آیا امکان باز شدن حساب از راه دیگری وجود دارد.ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

متاسفانه مادامی که بدهی پابرجاست حسابها مسدود میماند ولی راهکارهای دیگری برای افتتاح حساب جدید برای حل مشکل وجود دارد

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

خیر،،اما اعتراض به مبلغ مالیات بکن تا در کمیسیون مطرح شود