مشاوره حقوقی رایگان - توقیف حقوق مستمری بگیر بابت ضمانت

سلام
3 سال پیش طی شکایت شخصی از 2 پسرم بابت دعوا، مبلغ 25 میلیون دیه و 14 میلیون جریمه دولتی، بنده با فیش حقوقی ضامن دو پسرم به مبلغ 80 میلیون شده ام. 1 سال پیش مبلغ دیه اقساطی شد ولی جریمه دولتی اقساطی نشد. الان دوماه است که از طریق دادگاه تمامی حساب های من که حقوق واریز می‌شود و حتی حساب یارانه و سایر کارتهایم مسدود شده. و لازم به ذکر است که هیچگونه مبلغی به شاکی از بابت اقساط پرداخت نشده.
هفته پیش یکی از پسرانم به دادگاه رفته و مبلغ 9 میلیون پرداخت کرده.
الان من باید چه اقدامی کنم تا حساب هایم رفع توقیف بشوند؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید به همان شعله توقیف کننده مراجعه کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از شعبه ای که دستور توقیف داده پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
کل مبلغ را پرداخت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر آنها اقساط خود را به موقع بپردازند برای شما مشکلی پیش نمی اید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید به شعبه توقیف کننده حساب تان مراجعه نمائید

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام باید معوقات و جریمه را پرداخت کنید از شعبه مربوطه پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا تمام اقساط معوقه را
پرداخت نمایید و سپس به اجرای احکام درخواست رفع مسدودی حساب را نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید