مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب

با سلام و احترام. طی واریزی به حسابم از طرف شخصی پلیس فتا مسدود کرد حسابمو. حالا دادیاری قرار هم صادر کرده و از مرحله تحقیقات پلیس فتا عبور کرده. با توجه به اینکه از من وثیقه هم گرفته دادسرا , من میتونم برای رفع مسدودی حسابم که حساب حقوق من هم هست اقدام بکنم. باید از دادیار دستور بگیرم؟ پول واریزی به حسابم همش 18 میلیونه در حالی که دادیاری 70 میلیون قرار کفالت گرفته. ممنون از راهنماییتون.

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله باید دستور جهت رفع مسدودی بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تا تعیین تکلیف اتهام معمولا رفع مسدودی نمیشود. ولی با این وجود با دادیار پرونده درمیان بگذارید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید از دادیار دستور رفع انسداد بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر دادیار قرار جلب به دادرسی صادر کرده باشد
امکان رفع توقیف از حساب بانکی
وجود ندارد