مشاوره حقوقی رایگان - رونوشت طلاق

با سلام،من براي اداره مهاجرت نياز به رونوشت از طلاق اولم دارم،منتها اين دفتر ديگه تو اون محل نيست،و تو سامانه محل جديدو ثبت نكردن؛از كجا ميتونم اين دفترخونرو پيدا كنم براي گرفتن رونوشت؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شماره دفتر خانه می توانید شماره دفترخانه را پیدا کنید و آدرس بگیرید
از طرفی از طریق کانون سردفتران نیز قابل پیگیری است.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از کانون سر دفتران واقع در تهران خ مطهری نزدیک خ قائم مقام فراهانی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به کانون سردفتران مراجعه نمایید