مشاوره حقوقی رایگان - قانون مزاحمت همسایه

سلام آیا ماده و قانونی هستش برای مزاحمت و سروصداهای شبانه همسایه بالایی که باکفش پاشنه دار راه میرون و بدو میکنن، صدای آهنگو زیادمیکنن و سروصداهای آنها مارو خیلی اذیت میکند و درب اتاق که ضدسرقت هستش و باز میکنن و خیلی محکم بهم میکوبند و این کارهاشون مدام ادامه دارد از ساعت 6صبح تا 8صبح، از ساعت 2 بعدظهر تا 5، از ساعت 12شب تا 3صبح، و الان به اندازه 3ماه شبانه روز این کارهارو انجام میدن و یک شب ساعت 2شب مجبور شدیم مامور بیاریم صورتجلسه کرد و شاهدانی هم داریم که بودن و این سروصدارو شنیدن، این شاهدان، برادرم، دامادم، خواهرم و مادرم و یکی از دوستامون بودن ایا دادگاه شهادت انهارو قبول میکنه و ایا مجازاتی هم دارد؟ لطفا اگر قانون و تبصره ای برای این مزاحمت ها هستش راهنمایی بفرمایید، باتشکر؟؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله شماهم می توانید حقوقی شکایت کنید وهم شکایت کیفری مطرح کنید
رابطه خادم ومخدومی ورابطه خویشاوندی نسبی وسببی مانع شهادت نیست و می توانندشهادت گویند