مشاوره حقوقی رایگان - ارجاع امر

با سلام و تشکر فراوان. از روند کار پرونده خودم که مربوط به طلاق از سوی زنم است پرینت گرفتم. این دو عبارت به ترتیب که ذکر می کنم در متن آمده است. منظور چیست.. عبارت اول: در تاریخ98/1/17 وقت رسیدگی به لحاظ ارجاع امر به داوری تجدید و به وقت نظارت بتاریخ 98/2/13 تغییر کرد.
عبارت دوم: قرار ارجاع امر داوری طلاق به شماره,,,,,,,,,,, مورخ 98/1/17 صادر گردید.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

یعنی داور برای طلاق تعیین می گردد وبعد از مراحل حکم طلاق داده میشود .