مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مابذل و رجوع به مهریه

سلام خسته نباشید سوال من اینه که 2ماهی میشه طلاق گرفتم البته توافقی ولی بعدش پشیمون شدم و الان وکیل گرفتم واسه شکایت مابذل و رجوع به مهریه میخواستم بپرسم آیا تو این دعوا اگه مهریه مو نداد حق گرفتن حکم جلب و بازداشت کردنش میتونم بگیرم یا نه؟ البته وکیلم میگه میگیرم ولی میخوام کامل مطمئن شم ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اگرحق رجوع به مابذل راازخودتان سلب وساقط نکرده باشید می توانید تاپایان مدت عده به مابذل رجوع کنید والا خیرنمی توانید