مشاوره حقوقی رایگان - الغاء حکم محجوریت در تجدید نظر

درود بر شما عدالت خواهان متعهد
اسفند 96 آپارتمانم را با منزل شخصی صاحب خانه ام معاوضه کردم و300 میلیون سر دادم اردیبهشت 97 متوجه شدم ایشان چندین فقره محکومیت مالی قبال از معامله داشته مهر 97زندانی شدسند توقیف شد . تابستان 98 از طرف اجرایی احکام به مزایده گذاشته شد اعتراض ثالت زدم رد شد در نهايت 250 میلیون (55)سکه به طلب کاران دادم سند زدم
اسفند 99 سکته کرد دست ولگنش شکست. خواهر زادش حکم محجوریت را در شهریور 99 از دادگاه گرفت قاضی شروع حجر را از تاریخ عقد قرارداد من زد. دخترش (از همسر دومش مقیم آمریکا) قیم شد دادخواست ابطال سند داد.مالکیت آپارتمان رو میخواست. با وجود 10 فرزند قانونی نبود. خانه تهران را وثیقه گذاشت وسندم را بازداشت کرد.با تکیه بر قطعی بودن حکم. اعتراض ثالث زدم غافلگیر شد. شکایت کیفری تحت عنوان سوء‌استفاده از ضعف نفس وتحصیل نوشته کرد. غیابی محکوم ودر واخواهی تبرعه شدم ودر تجدید نظر محجوریت ملغا شد. باز ازم شکایت کرد تحت عنوان جعل و سوء استفاده از سند مجعول. که در مرحله تحقیقات بازپرسی میباشد. ومنتظر فرجام خواهی قیم از ملغا شدن محجوریت در دیوان هستم. آیا شکایت کیفری جعل وسوء استفاده از سند از بنده با توجه به ملغا شدن حجر از سوی قیم قانونی میباشد؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

امکان شکایت وجود دارد اما باارجاع امر به کارشناسی موضوع روشن می شود لذا اگر تبرئه شدید به جرم افترا شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست در صورت اختلاف دادگاه موضوع را به کارشناسی ارجاع میده .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اگر حکم حجر نقض شده
و قطعی شده باشد امکان اقامه
دعوا توسط قیم وجود نخواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

امکان شکایت وجود دارد اما باارجاع امر به کارشناسی موضوع روشن می شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد و مدارک شما جهت اظهار نظر دقیق حقوقی قابل بررسی می باشد