مشاوره حقوقی رایگان - اعسار مجدد

با سلام درخواست اعسار محکوم به در دادگاه بدوی دادم و بخاطر حضور نداشتن شاهدین رد شد البته من قبلا از منشی پرسیده بودم حضور شاهد گفتند الزامی نیست
و تجدید نظر زدم الان در سامانه عدل نوشته رای پس از اصلاح تایید شد. هنوز رای ابلاغ نشده معنی این جمله چیست؟
و من میتوانم دادخواست اعسار مجدد ثبت کنم در دفاتر خدمات قضایی و کفیلم به دادگاه مراجعه کند قبل از حکم جلب؟
متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام . حضور حداقل دو شاهد الزامیست و اصولا در اخطاریه وقت رسیدگی قید می شود که شهود خود را همراه داشته باشید. در هر حال اون عبارت به این معناست که رای شما یک مشکل جزیی داشته که پس از اصلاح آن رای تایید شده و تجدید نظر خواهی شما رد شده است. شما می توانید به مجددا دعوای اعسار مشخص کنید .و مراجعه به دفاتر هم الزامیست موفق باشید

پرسشگر :

با سلام امروز حکم دادگاه تجدید نظر ابلاغ شد و اعسار مورد پذیریش واقع شد ولی میزان پیش قسط و اقساط ماهیانه برای من خیلی بالاست امکان پرداخت نیست
الان باید اعسار مجدد بزنم یا تعدیل؟ایا تعدیل مانع جلب میشود
با سپاس فراوان

معصومه  جعفري دودران

معصومه جعفري دودران :

شما می توانید مجددا اقدام به طرح دعوی اعسار نمایید