مشاوره حقوقی رایگان - آیا موقع طلاق از سیم کارتم پرینت گرفته میشود

آیا موقع طلاق از سیم کارتم پرینت گرفته میشود ؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام خیر لزومی ندارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مگر اینکه شکایتی بابت رابطه نامشروع و یا موارد دیگر داشته باشید و قاضی دستور استعلام دهد

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام، برای کشف حقیقت و در صورت اینکه طرفین برای کشف حقیقت استناد کنند با دستور دادگاه می شود پرینت و استعلام گرفت.

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير
خير، براي طلاق نيازي به پرينت از سيمكارت نميباشد مگر اينكه موضوعي ديگر مطرح باشد و مقام قضايي استعلام را لازم بداند .

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر موضوعی برای پیگیری باشد، با دستور قضایی بله