مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کاری خارج از قرارداد

با سلام من یک کار کوچک دیوار کشی بنایی ‌در کرمانشاه انجام داده که بعد از بستن قرارداد شروع به کار نمودم در زمان اجرای کار مجبور به انجام مقداری اضافه کاری خارج از قرارداد شده و چون کارفرما بعد از بستن قرارداد به تهران رفته بودن و در آنجا زندگی میکردن تلفنی موضوع اضافه کاری به اطلاع ایشان رساندم و بعد از اجازه کار را انجام دادم و حالا کارفرما بعد از اتمام کار میگوید کار انجام شده خارج از قرارداد بوده و هزینه آن را پرداخت نمیکند خواهشا راهنمایی کنید که چگونه حق خود را دریافت کنم

پاسخ ها :

زهرا  احمدي

زهرا احمدي :

استان :

باسلام به نظر با طرح دعوای مطالبه وبا استماع شهادت شهود ودر نهایت با ارجاع به کارشناس دادگستری درخصوص برآورد دستمزداقدامات خارج قرارداد میتوان احقاق حق نمود

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

با طرح دادخواست تامین دلیل و ارجاع امر به کارشناس و سپس مطالبه دستمزد .البته باید ثابت کنید که کار رو به دستور کارفرما انجام دادید نه به اختیار خود