مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کار اجباری مشاغل سخت

با سلام بنده پرسنل رسمی فوریتهای پزشکی اورژانس 115 هستم میخواستم ببینم با اینکه به صورت بهره وری شیفت نمی‌دم یعنی موظفم در ماه حدود 7 و نیم شیفته 24 ساعتها می‌باشد با این وجود شیفتای اضافه کار اجباری میزارن برامون، این اضافه کاره اجباری غیره قانونیه؟و باید کجا پیگیر بشم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر سوال شما نیازمند بررسی دقیق و جامع است⚖

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام و عرض ادب
با توجه به تعهدات بعید است غیر قانونی باشد . از ارگان مربوطه پیگیری کنید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به سازمان نظام پزشکی مراجعه بفرمائید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر تعهدی دارید نمی توانید اقدام کنید ولی در حالت کلی می توانید موضوع را از طریق دیوان پیگیری نمایید