مشاوره حقوقی رایگان - فرمودند متن طولانی است و امکان پاسخ ندارد ؟ علت طولانی بودن متن یا گویا نبودن ؟

سلام . قبلا از اطاله کلام عذر ميخوام براي روشن شدن مطلب نياز است ببخشيد .....ملکي در مجيديه شمالي ايستگاه... سه باب مغازه تجاري شامل دوباب هجده متري و يک زيرپله سه متري دارد که تاريخ ساخت انها به دهه 30 برميگرددو در طرح شهرداري است .من صاحب يکي از مغازه ها بصورت سرقفلي هستم ..مالک ملک يازده سال پيش براي گرفتن جواز نوسازي وساخت اقدام ميکند و چون در طرح بود مقدار زيادي از زمين اصلاح ميشده است مالک عصباني از دست رفتن بيش از نيمي از متراز ملکش با مسيول شهرداري درگير و موجب کينه مسيول ميشود (جوري که همان مسيول ميگفت تو راهروهاي شهرداري پيرت ميکنم )همه ماجرا يک سو تفاهم ساده س که بعلت لج و لجبازي حالا من گرفتار شده ام .مالک اشتباها بنجاق يکي از مغازه ها را به شهرداري بجاي مغازه ديگري ارايه ميدهد و همين باعث ميشود شهرداري فکر کند که اين ملک فقط يکباب تجاري دارد و مالک قصد گول زدن دارد (کينه که پيش بياد اين ميشه ) تا اينجا هنوز من در جريان قرار نگرفته ام يکي دوماه بعد ماجرا به کميسيون 100 که ميرود تازه برگه درب مغازه ها ميايد و من تازه متوجه ميشوم که دعوايي در کار است و من هيچ اطلاغي از ان ندارم .از نظر شهرداري در نگاه اول اين است که ملک يک باب تجاري دارد ومغازه ديگر مسکوني بوده (هر چنبنده اي اجرها را ببينيد ميفهمد اينجا 60 ساله مغازه س تازه از دهه 40 تا بحال 4بار در دفترخانه رسمي مغازه ها خريد و فروش شده ) و همين را مستمسک ازار مالک و من بيچاره قرار ميدهد .طبق قانون شهرداري (که معلوم نيست کي و چگونه پايه گذاشته شده و فقط خودشان اطلاع دارند )املاک قبل از سال چهل و نه مجوز تجاريشان منوط به داشتن سند ثبت کنتوربرق در مغازه قبل از سال چهل و نه است و اگر تاريخ نصب کنتور قبل از سال چهل و نه باشد شهرداري ان را تجاري ميداند طي هماهنگي با اداره برق کاري ميکنند که شما نتواني استعلامي از شهرداري يا برق براي تاريخ نصب اوليه کنتور بگيري و در قبوض هم بجاي تاريخ نصب اوليه تاريخ تجديد نصب(نصب ثانويه يعني زماني که کنتور را تعويض کردند ) را قيد ميکنند که دست و بالت را ببندد تا نتواني از اداره برق استعلام بگيري و پول زور هنگفت تجاري بگيرند ((جالب اينکه شهرداري برگه تاريخ نصب اوليه کنتور برق مغازه من را در پرونده شهرداريم را کتمان ميکند تا ما هيچ مدرکي نداشته و نتوانيم بدست بياوريم اين برگه تاريخ دار را وقتي در بازرسي اداره برق با ترفندي مشاهده کردم و کپي ان را بدست اوردم
..اوردم متوجه شذم که باز شهرداري غليرغم ديدن اين مدرک دست من به تته پته افتادند و انکار کردند خلاصه شهرداري تقاضاي مدارک ميکند انموقه من استعلام تاريخ نصب نتوانستم بگيرم و ماجرا به ديوان عدالت کشيده شد بلکه انها استعلام کنند که انها هم طالم تر از شهرداري و برق .از طرفي دو سقف کاذب جهت جلوگيري از ريزش سقف مستهلک شده مغازه در زير سقف تعبيه کرده بوديم که جانمان را حفاظت کنيم که شهرداري نامرد سقف کاذب سي سانت مانده به سقف اصلي را بالکن تشخيص داد ( خداشاهده هيچ جنبنده اي امکان حضور زير سقف را ندارد ولي شهرداري ان را نيم طبقه تجاري محاسبه ميکند تا باج بگيرد )و در راي کميسيون نوشت دوباب تجاري و مستحدثات اضافي قلع و قمع و برچيده شود ..مدارک ثبتي مغازه ها برديم اما چون صاحب ملک به ما اطلاع نداده بود دير شده بود به تجديدنظر رفت و در انجا هم استعلام کنتوربرق را هم هنوز نداشتيم ..از طرفي قاضي ديوان ميگفت مغازه هاي شما مشکل نداره فقط اون سقف کاذب برچيده بشه بيچاره مردم موندن وسط دعواي اين دو ارگان ) .( شهرداري ديوان قبول نداره ديوان هم .شهرداري )از اينطرف اجراي احکام شهرداري ميگه مغازه ها بايد پلنپ بشه..اخرش به اينجا رسيده که من الان نامه ثبت کنتور برق قبل از سال چهل و نه بدست اوردم ( يعني طبق قانون شهرداري مغازه ام تجاري است )که حالا معلوم شده عين همين نامه در پرونده شهرداري من بوده و شهرداري همين بازي را سال هفتاد و دو براي مالک قبلي هم دراورده تا پول تجاري اخاذي کند .ما چون توجيه نبوديم که چگونه لايحه بنويسيم و چه مدارکي ارايه کنيم در تجديد نظر ديوان هم(هنوز نامه ثبت کنتور پيدا نکرده بوديم ) تقاضاي کارشناس سه نفره کردم ..سه نفر تعيين شد اما در کمال تعجب هيچکدام از سه نفر کارشناس پا به مغازه من نگذاشتند و تماس گرفتن که بيا فلان جا درون فلان اتومبيل ؟! گفتم چرا مغازه نمياييد گفتند نياز نيست بنچاقت را بياور راي را بگير من هم خوشحال رفتم که ناگهان هرکدام طلب چهارميليون تومان يعني دوازده ميليون تومان بدون دادن رسيد کردند تا نظر کارشناسي دهند طي تحقيقي که از کانون کارشناسان کرده بودم هزينه کارشناسي نهايت سيصد هزارتومان در ان سال ميشد که اگر اظهار عسر و حرج ميکردم کمتر هم ميشد سيصد تومان کجا دوازده ميليون کجا ..رفتم به فاضي پرونده ماجراي اخاذي گفتم ..گفت درخواست اعزام کارشناس ديوان بنويس تا يک نفر براي کارشناسي بياييد نوشتم هفته بعد پيگير شدم که نيامد منشي شعبه هربار ميرفتم ميگفت شلوغه برو هفته بعد سه ماه گدشت رفتم پيش قاضي که اقا کارشناس نيامد در کمال تعجب گفت پرونده هست دوسال تو نوبته تازه اومدي ميخواي زود بري ؟ گفتم خوب ادرس بديد معرفي کنيد خودم پيگير بشم .گفتند برو خبرت ميکنيم نزديک سال نو شد ماهم مشغول کار بعد از غيد رفتم باز گفتند برو چند بار ديگه حضوري و تلفني رفتم اشتباه من اين بود که هيچ سند و مدرکي از اعمال و کم کاري منشي شعبه و قاضي نگرفتم مثلا صداشون ضبط کنم که چطوري منو سر ميدوندند..خلاصه چندماه گذشت و خورد به ماجراي کرونا باز من دست برنداشتم و تلفن ميزدم که گفتند نيرو کمه و تعطيل و گذشت ما هم درگير بيماري مرحوم مادرم شديم تا حکمي امد که راي عليه من صادر و نوشتن چون کارشناسي را پيگيري نکردي راي صادر شده هرچي اعتراض کردم اقا شما که ديدي جند بار اومدم متاسفانه منشي شعبه هم عوض شده بود و من هيچ مدرکي براي اثبات حرفام نداشتم خلاصه بعد از راي قطعي تجديد نظر شهرداري امده که پلمپ کند و با هزار التماس يک هفته مهلت داده تا نامه از فاضي بگيرم که مغازه مشکلي ندارد ..اينطور شنيدم به راي تجديد نظر کاري نميشه کرد مگر به رييس ديوان شکايت کرد درست است ؟ من تا شنبه اينده فرصت دارم مدرکي به شهرداري دهم که پلنپ نکند ..من هم بنچاق و سند رسمي ثبت شده در دفترخانه بابت اين مغازه دارم هم مدرکي مستند از ثبت کنتور برق در سال چهل و چهار يعني مدارک دال بر تجاري بودن در دست دارم اما چون در زمان راي نداشتم حالا ميخواهند پلمپ کنند ..ميخواستم راهنمايي کنيد در عرض اين يک هفته به قاضي ديوان چه بگويم که مدرکي به من بدهد که مغازه پلمپ نشود و مشکل حل شود ..والا بخدا پول داشتم به کارشناس شهرداري رشوه ميدادم حل ميشد اما ندارم و همه سرمايه جواني من همين مغازه درون طرجه که کسي هم نميخره از شرش راحت بشيم اين اخر عمري يه نفس بکشيم .ممنون ميشم راهنمايي کنيد

در راي نوشتن که من براي کارشناس پيگيري نکردم .خدا شاهد است 4بار حضوري و چندين بار تلفني در خواست کردم اما هربار گفتند 2 هفته ديگه 1ماه ديگه خودمان خبر ميکنيم وخلاصه اهمال و سهل انگاري منشي و قاضي شعبه باعث شد کارشناسي انجام نگيره و بدون اطلاع و تذکري به من راي صادر و حق من ضايع شود چرا که ار کارشناس مي امد مدارک من کامل بود وراي به نفع من صادر ميشد اما نشد و حتي اجازه ملاقات با منشي و قاضي هم ندادند تا توضيح دهم و بيرونم کردند.. حالا اجراي اجکام شهرداري امده ميخواد پلمپ کنه با هزار التماس تا چهارشنبه وفت گرفتم گه نامه اي ببرم تا جلوي پلمپ گرفته بشه تا سير اداري و شايد ماده 79 اثبات کنه و دست از مغازه من بردارند و اچازه کسب و کار دهند خدا شاهده همه سرمايه جواني من همين مغازه س و بس ترخدا کمکم کنيد حالا بعد از این همه مدت شهرداری ناحیه میخواد تنها محل کسب و کار من که شرعا و قانونا سی سال پیش در دفترخانه رسمی حریده ام (مگر میشود مغازه ای 50 سال کار کسبی بکند 5دست در دفترخانه خرید و فروش شده باشد حالا شهرداری بگوید تجاری نیست و باید جمع کن )در ملاقات مردمی با معاون شهرسازی منطقه موضوع مطرح کردم ایشان به قصد کمک نوشت که فعلا عوارض بهربرداری از من بگیرند تا مشکلش را با دیوان مطرح و حکم بگیرید پرسیدم اقای معاون این مبلغ عوارض چقدر است گفتند نهایت اندازه دو سه برابر عوارض نوسازی سالیانه ..منم خوشحال دوباره هشت ماه است در راهروهای شهرداری میدوم که فیش عوارض بهربرداری صادر کنند بلکه زمان بخرم تا از دیوان جکم ابطال رای بگیرم ..اما در کمال تعجب وقتی برای گرفتن فیش رفتم مبلغی حدود 120 میلیون برای بهربرداری یکساله قید کردند مجداا پیش معاون شهرسازی منطقه رفتم گفتم اقا شما یه من گفتید عوارض بهربرداری نهایت دوسه برابر عوارض نوسازی است پس این مبلغ کلان بالت مغازه ای که سند و بنچاقش بنام هست و مال خودمه یعنی چی ؟ سری تکان داد و گفت ظاهرا قانون مبلغ عوارض بهربرداری گران شده من اطلاع نداشتم ..گفتم مدیران زمان روحانی خبر نداشتند شما هم که همان را میگوید ؟ خلاصه من نه توان پرداخت چنین مبلغ هنگفت را ان هم فقط برای یکسال دارم و نه انصاف و عدل میگه که پرداخت کنم (چون هم سند رسمی در دفترخانه دارم هم مدرک کنتور برق و هم تخلفی در مغازه ندارم )از شما تمنا میکنم ده دقیقه اجازه ملاقات حضوری دهید تا ماجرا شرخ دهم مدارکم بینید که راست میگم و مغازه من مشکلی ندارد و فقط سر یک لج و لجبازی و اهمال و کم کاری و بی وجدانی قاضی و کمبود زمان مدارک من دیر به دیوان رسیده و مشکل ایجاد شده از شما استدعا دارم با بررسی پرونده و مدارک من این حکم را ابطال و اجازه دهید این اخر عمری با خبال اسوده به کسب و کار بی رونق و کسادمان بپردازیم . و در اخر با توجه به داشتن مدرک کنتور برق تجاری و قلع و قمع مستحدثات زاید مد نظر شهرداری و بودن مدرک در پرونده (که متاسفانه مسیول مربوطه امحا کرده بود مشکلی از نظر قانون ندارم و صرفا باید دادگاهی تشکیل شود تا رای صادر شود شما لطف کنید و باتوجه به مدارک مستدل که از ابتدا کمیسیون نباید ورود میکرده و ما هم نمیدانستیم چه مدرکی ارایه دهیم پرونده را مختومه اعلام کنید تااین پروسه ده ساله که بی دلیل در شهرداری و محاکم.موجب اذیت ما و تلف کردن وقت و انرزی شهرداری و دیوان شده تمام شود .استدعای عاجزانه دارم کمکم کنید

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مشاوره در این خصوص مستلزم بررسی مدارک به صورت حضوری است