مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه ثمن معامله

آپارتمانی خریدم که شوهرم چک داده ولی قولنامه و سند بنام من است و در این چند سال در آن زندگی میکردیم اما الآن همسرم می خواهد مطالبه ثمن معامله را بکند آیا میتواند بعداز 6 سال پول آن را و دیر کرد را از من بگیرد ضمنا من کارمندم و حقوق دارم و در زندگی و مخارج مشارکت داشتم آیا با انتقال به غیر یا فروش آن مطالبه ثمن منتفی می شود یا با صلح کردن به خواهرم میشه؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" پرسشگر محترم" در فرض سؤال ، حق شرعی از هر حق قانونی و عرفی بالاتر و سزاوارتر است و نزد خداوند متعال قابل پایمال شدن نیست . دین و بدهی به دیگران لاجرم نبایستی حتماً قانونی باشد بلکه همین که شرعی باشد ثابت است . اگر همسرتان بابت چک داده شده بابت قسمتی یا تمام ثمن معامله از شما رسید داشته باشد از لحاظ قانونی می تواند طلب و قرضش را بعلاوه خسارت تأخیر تأدیه از شما مطالبه نماید و انتقال آپارتمان به دیگران تأثیر و ارتباطی به چک داده شده و قرض همسرتان پیدا نمی نماید .

یک وکیل

انتقال آپارتمان به غیر مانع از مطالبه حق همسر شما نیست