مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک ماشین

سلام بنده یک ماشین خریدم وقتی که رفتیم برای تعویض پلاک فهمیدیم سیلندر ماشین تعویض شده حالا نه سیلندر قبلی رو میده نه فاکتور خریدشو تا بتوانیم تعویض پلاک کنیم خودش هم رفته پلاک هارو توقیف کرده از طرفی هم وکالت بدون تاریخ داده ایا با وکالت بدون تاریخی که داده میتواند پلاک هارو توقیف کند ممنون از همراهی تان

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله موکل میتواند مورد وکالت را خودش انجام دهد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

وکالت قرارداد نمی باشد شخص موکل می تواند خودش نیز انجام دهد

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
ابتدا تامین دلیل کنید و سپس با استناد به کزارش کارشناس دادخواست فسخ معامله و مطالبه ضرر و زیان بدهید