مشاوره حقوقی رایگان - اتاق و موتور تعویضی هست

سلام دهچرخ دارم سال 98 بردم تعویض پلاک نامه زد که موتور تعویضی فاقد شماره حکی میباشد،با فروشنده دعوام شد و هر کاری کردم گردن نگرفت و ادامه کار ندادم تو برگه سبز نبردم که موتور تعویض هست و این موضوع داخل تعویض پلاک ثبت شده، سال 1400 ماشین رو با همین شرایط فروختم الان اون میگه اتاق تعویضه البته با نظریه کارشناس دادگاه ولی هنوز داخل تعویض پلاک نرفته،الان 3 سال از موضوع ثبت تعویض موتور گذشته اگه ماشین رو ببره تعویض پلاک ماشین اوراقی میزنه؟ یا با جریمه مشکل حل میشه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ماشینی که موتور آن تعویض شده باشد و در سند ذکر نشده باشد تعویض پلاک نمی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
معمولا مقداری جریمه اخذ و پس از طی مراحل قانونی خودرو تعویض پلاک می شود