مشاوره حقوقی رایگان - فک رهن سند

سلام خسته نباشيد من يک ماشين اقساطی از سايپا خريد كردم الان خيلی وقته كه قسطش تموم شده ولی من برای فک رهن به جايی مراجعه نكردم الان ماشينمو فروختم ميخواستم ببينم باتوجه به شرايط فعلی كه تعويض پلاک ها به خاطر ويروس كرونا بسته هستند من ميتونم يک وكالت تعويض پلاک به خريدار بدم كه خودشون دنبال كارها و تعويض پلاک باشند ممنون ميشم راهنماييم كنيد

پاسخ ها :

مرتضی مرادیان

جناب آقای مرتضی مرادیان:

سلام
اولا تعویض پلاک زوج وفرد انجام میشه و تعطیل نشده
دوم اینکه شما نه تنهامیتونین وکالت بابت همه چی به خریداربدین بلکه میتونین دروکالت ذکرکنین که ایشون حق اخذبرگه تسویه حساب نهایی ازشرکت مربوطه رو داره.