مشاوره حقوقی رایگان - معافیت پسری که پدر ندارد و قطع نشدن حقوق مادر

باعرض سلام بنده شوهرم فوت کرده است بعد ازدواج کردم الان نزدیک 3 سال است که طلاق گرفته ام یک پسر دارم که برای معافیتش میخوام اقدام کنم بنده حقوق مستمری بگیر هم هستم سوال من این است که اگر پسرم معافیت بگیره و وکالت بنده را در اختیار داشته باشد ایا حقوق پسرم قطع میشود و می آید رو حقوق بنده ؟ و یا هیچ تاثیری روی حقوق بنده ندارد و یا اینکه حقوق من همان ثابت میماند ممنون

پاسخ ها :

محمدهادی پهلوانی فر

جناب آقای محمدهادی پهلوانی فر:

حقوق پدر تا 18 سال
به پسر تعلق میگیرد