مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام خدمت شما وکلای محترم و خسته نباشید بنده مهریه خود را به اجرا گذاشتم که به صورت یک چهارم حقوق همسرم هست اما از آذر ماه سال 97 از حقوق ایشان کسر شده است اما به حساب من واریز نشده است لطفا راهنمایی بفرمایید که بنده چکار کنم و اینکه آیا مال چند ماه که به بنده ندادن آیا یکجا تعلق میگیرد یا نه؟ با تشکر فراوان

پاسخ ها :

زهرا  احمدي

زهرا احمدي :

استان :

میبایست به اجرای احکام مراجعه کنید وفیشهای ارسالی را دریافت نمایید چنانچه ارسال ننموده باشند باید پیگیری کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید به اجرای احکام مراجعه کنید
کسر حقوق به صندوق دادگستری ریخته میشود اونجا درخواست کنید وبرداشت کنید