مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام کوچک

سلام و احترام. سوالی در خصوص تغییر نام کوچک دارم. پسری 17 ساله بنام سینا دارم که در هنگام گرفتن شناسنامه برای او نام یحیی را انتخاب کردیم. ولی فقط اسم شناسنامه ای او یحیی است. اکنون پسرم از دو اسمه بودن خود راضی نیست. می خواستم بدانم می توان اسم شناسنامه ایش را به همان سینا تغییر داد ؟ با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

بستگی به رییس دادگستری شهر محل اقامتتون داره
دادخواست میدید اگر قبول کردند بعد ارجاع به سعبه و تشکیل جلسه قاصی حکم صادر میکنه

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ابتداعابه اداره ثبت احوال مراجعه کنید اگر که انجام ندادند باید به طرفیت اداره ثبت احوال دردادگاه طرح دعواکنید