مشاوره حقوقی رایگان - تغيير نام

سلام من دختري ١٨ ساله هستم تو شناسنامه نامم مطهره هستش ولی همه به اسم مليكا صدام ميكنند آيا امكان داره ثبت احوال با تغيير اسم مطهره به مليكا موافقت نكنه ؟؟؟ خيلی نگرانم

پاسخ ها :

یک وکیل

دادخواست تغییر نام به طرفیت اداره ثبت احوال بدهید

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

سلام ، به اداره ثبت احوال منطقه مراجعه نمایید و فرم تقاضای تغییر نام را پر کنید،روایتی وجود دارد که نام دیگر نرجس خاتون مادر امام زمان ملیکا بوده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در خصوص تغییر نام خدمتتان عرض کنم همانطور که شاید ساده بنظر بیاید، کاملا پیجیده و روش های گوناگونی دارد، در تغییر نام تجربه بسیار مهم است، شما از ثبت احوال و یا دادگاه می توانید اقدام نمایید، آنهم فقط یبار چه موافقت شود و چه نشودو در صورت نیاز به مشاوره تلفنی و اطلاع کامل از جزییات می تواند وارد پروفایل بنده شده و با انتخاب مشاوره تلفنی از پنل مشاوره تلفنی با بنده صحبت نمایید. موفق باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا به ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما.