مشاوره حقوقی رایگان - احضاریه

با سلام و عرض ادب و احترام محضر وکلای محترم
دو تا سوال داشتم
شخصی سه ماه پیش به یک بهانه واهی گفته که قابل دفاع است از من شاکی شده است.

ایشان شماره حساب و شماره تلفن و فقط اسم و فامیل بنده را دارند،اما کدملی و آدرس ندارند.
حال اینکه بنده در سامانه ثنا ثبت نام کردم و مشخصات کاملم به همراه آدرس به بانک که حساب مربوطه در آن جاری می باشد داده ام،
سوال اینجاست که اگر شکایتی از بنده شده باشد آیا با توجه به اینکه ایشان کدملی و آدرس من را ندارند و شاید مجعول المکان بنده را معرفی کرده باشند،درسامانه ثنا برای بنده ابلاغیه پیامک می گردد،چون الان سه ماه است که پیامکی نیامده و حتی یکی ازدوستان از سامانه قضایی قرین پانزده روز بعد برای بنده استعلام گرفتند و فرمودند این شخص با این مشخصات هیچ شکایتی تا بحال ثبت ننموده اند؟
سوال دوم اینکه با توجه به اینکه ایشان مشخصات ملی و آدرس بنده را ندارند،می توانند با توجه به شماره کارت بانکی بنده ،مشخصات را پیدا کنندو شماره ملی بنده به دادگاه ارسال و در سامانه ثنا برای بنده پیام بیاید؟(چون شماره تماسی که با ایشان ارتباط داشتم در سامانه ثنا ثبت می باشد)
سوال آخر اینکه بیشتر حرف ایشان را تهدید فرض گرفتم،آیا بعد سه ماه و نیم الی چهار ماه احتمال شکایت وجود دارد،چون بعد چهار ماه هیچ پیامکی برایم نیامده است؟

خداخیرتان دهد ممنونم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بعد سه چهار ماه نیز امکان شکایت وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شکایتی شود به شما ابلاغ ممیگردد