مشاوره حقوقی رایگان - آیا حقوق بازنشستگی مادرم به من تعلق میگیرد؟

سلام،
پدر و مادرم حدود 16 سال جدا از هم زندگی میکردند ولی متأهل بودند! پدر در ایران و مادرم که از قبل متأسفانه دچار مریضی شده بود در آلمان با من که دختر مجردش بودم زندگی میکرد...مراقبت ها و مسئولیت مادرم به تنهایی به عهده من بود... پدر بی مسئول، حقوق بازنشستگی مادرم را تا 12 سال اول این جدایی فقط برای خودش استفاده میکرد؛ البته مادرم برای اینکه حقوق بازنشستگیش به دستش برسد مجبور شد به او وکالت این کار را بده و پدر به بهانه های مختلف پولی به دست مادرم نمیرسوند، که کلی باعث نارضایتی مادرم شد چون از نظر خرج زندگی خیلی شرایط سختی داشتم و دارم. متأسفانه مادرعزیزم بعداز این 16سال، سال گذشته از دنیا رفت ولی پدر زنده هست و یک خواهر متأهل و موفق در آمریکا دارم.... من همچنان مجرد هستم و با توجه به کلی بدهکاری، درآمد خوبی ندارم...
سؤال: آیا حقوق بازنشستگی مادرم به من تعلق میگیرد؟