مشاوره حقوقی رایگان - اقدام جهت چک برگشتی غیر صیادی

با سلام و وقت بخیر
احتراما من مغازه دار هستم تعداد 4فقره چک برگشتی از سال 96 و 97 تا حالا دارم که به روز برگه شده باشون ساختم بیان بدن ولی الان مطمئنم پاس نمیشه.
من تا حالا دنبال چک برگشتی نبودم برای پیگیری قانونی مطالبه بهترین کار چیه و باید چیکار کنم. اگه مراحل را بفرمایید ممنون میشوم
همچنین چکها مال 4نفره مختلفه مبلغش از 1/5 میلیون تا 2 تومان هست. باید جدا جدا دادخواست بدم یا با هم هم میشه.
ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

اگر اموالی معادل بدهیشون میشناسید از طریق اداره ثبت اقدام کنید و اموال رو توقبف کنید
وگرنه دادخواست بدید به شورا
بله برای هرکدوم به صورت جداگانه