مشاوره حقوقی رایگان - میزان خسارت نحوه جبران و افت قیمت و ایام خواب

بسمه تعالی
در تاریخ 1400/11/22 خودرو دنا پلاس خود را واژگون نمودم،که باعث جراحاتی در بعضی قسمتهای بدن خود گشته و همچنین خسارت زیادی به خودرو وارد گردید،علاوه بر خسارت وارده جهت تعمیر و راه اندازی خودرو به دلیل صفر بودن قیمت زیادی از مبلغ ارزش خودرو نیز کاسته میشود،نظر به اینکه در کروکی رسم شده توسط کارشناس محترم اداره راهنمایی و رانندگی 50 درصدمقصر اتفاق رخ داده شهرداری اعلام گردیده است و همچنین طی نامه های مکرر که پیوست میباشد از طرف مسئولین محترم راهنمایی و رانندگی به مسئولین مربوطه در شهرداری مبنی بر رفع نواقص در بعضی نواحی شهری بخصوص محله وقوع حادثه در خصوص نصب سرعت گیر،خط کشی محوری و خط کشی سبقت ممنوع و ... مکاتبه گردیده است که متاسفانه هیچ اقدامی انجام نگرفته. لطفا راهنمایی بفرمایید شهرداری میتونه از پرداخت ضرر و زیان حاصله به خودرو و افت قیمت خودداری کنه یا کاری برای عدم پرداخت انجام بده؟البته بنده مراحل قانونی ثبت تامین دلیل و دادخواست رو طی کردم.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر رای قطعیت یافته باشد راهی نیست جز پرداخت والبته مهلتی در ابن راستا 18ماه به شهرداری اعطا می‌شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت تقصیر ملزم به جبران خسارت می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. خیر نصف خسارات را باید
شهرداری پرداخت نمایید و بعد از صدور حکم قطعی ، شما باید درخواست اجرای حکم را نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شهرداری موظف به پرداخت است و در صورت قطعیت می توانید اجرا را بخواهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شهرداری طبق حکم دادگاه مکلف به پرداخت 50 درصد خسارت شما می باشد.
بعد از قطعیت حکم از طریق اجرای احکام پیگیری کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر شهرداری موظف است به میزان 50 درصد خسارت افت قیمت خودرو شما را پرداخت نماید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام رای نهایی دادگاه صددرصد قابل پیش بینی نیست