مشاوره حقوقی رایگان - شکایت برای اثبات ادعای مربوطه در دادگاه

با سلام
در شکایتی برای تهمت و افترا طرف مقابلم مدعی واگذاری زمین بر اساس حکم مورخه 29-10-60 توسط حاکم شرع به مورثش گردید که آن پرونده مختومه گردیده است. این ادعا در صورتجلسه پاسگاه قید گردیده است. حال بنده میتوانم از ایشان برای اثبات ادعایش شکایت و صورتمجلس اجرایی و واگذاری حکم فوق را مطالبه کنم؟ اگر جواب مثبت است تحت چه عنوانی ؟ با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. لطفا واضحتر سوال خود را مطرح نمایید