مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

باسلام. من خانوم متاهلی هستم یک خواهر کوچکتر از خودم دارم که مجرده. پدر و مادرم فوت کردن. همچنین پدربزرگ و مادر بزرگ پدریم هم فوت کردن. منو خواهرم فقط چندتا عمه داریم عمو نداریم. سوال من این هستش که پدر بزرگ و مادربزرگم یه خونه دارن که چون فوت کردن قراره تقسیم بشه. میخواستم بدونم بین من و خواهرم و عمه هام مساوی تقسیم میشه یا اینکه منو خواهرم باهم یه سهم میبریم که باید اون یه سهمو بین دوتامون تقسیم کنیم؟

پاسخ ها :

لیلا گلستانی پور

سرکار خانم لیلا گلستانی پور :

شما به نیابت از پدرتون از مادر و پدر بزرگ ارث میبرید 2 سهم شما دو نفر و عمه ها هر کدام یک سهم

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

شما به اندازه سهم پدریتون ارث میبرید
یعنی شما به نمایندگی از پدرتون ارث میبرید و بعد اون میزان ارث بین شما دو خواهر باالسویه تقسیم میشه

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما سهم الارث پدر یا مادرتان را می برید البته درصورتیکه پدر یامادرتان درزمان فوت پدربزرگ یامادربزرگتان زنده بوده باشند و سهم الارث پدری یا مادری تان بین دودختر بالسویه یعنی مساوی تقسیم میشود