مشاوره حقوقی رایگان - قرار گرفتن زمین در فضای سبز

باسلام
ما یه زمینی سال81به صورت قولنا مه ای درروستای ... استان اصفهان خریداری کردیم سه سال پیش درخواست تفکیک دادیم الان با کلی پیگیری یکی از نقشه های تفکیک تایید شده زمین ما1000 متربوده کنارما3000متر ویکی دیگه1000 متر جمعا5000 متر الان 1000مترداخل فضای سبز قرار گرفته از کل این متراژپس ازتفکیک 2700مترزمین برای 3نفرمونده میگن تقسیم کنید اگه میشه راهنمایی بفرمایید که ایا میشه ازفضای سبز خارج کرد یان؟ راهکار چیه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه پیگیری کنید.
خسارت قابل مطالبه است

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام. بسته به قرار گیری و مجاور بودن زمین در فضای سبز به نظر میرسد باید باید با شهرداری صحبت و مداکره داشته باشید.

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، خیر صرفا می توانید بر علیه شهرداری ثمن معامله به نرخ روز با جلب نظر کارشناس مطالبه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در حریم شهری است با شهرداری و اگر در بافت کشاورزی باید از جهاد کشاورزی مجوز بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان اقامه دعوا بر علیه شهرداری و مطالبه قیمت زمین وجود خواهد داشت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود با شهرداری مذاکره نمایید و قیمت را مطالبه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

برای این کار باید به همراه مدارک خود به ارگان مربوطه مراجعه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شهرداری موضوع را پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید معترض شوید و یا ما به ازای آن را در صورت وجود در طرح فضای سبز شهرداری مطالبه نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید بابت برگرداندن کاربری زمین یا مطالبه قیمت زمین افدام کنید