مشاوره حقوقی رایگان - زمین در طرح فضای سبز

سلام ،زمینی خریداری کردم و بعداز چندسال متوجه شدم داخل طرح فضای سبز میباشد و این طرح کشوری است و ده سال هست که البته ده ساله دومم هم تموم کرده و معلوم نیست آیا این طرح لغو میشود یا نه آیا میشود برای شکایت از این طرح به دادگاه عدالت اداری مراجعه کرد، آیا نتیجه دارد؟ چقدر زمان میبرد؟

پاسخ ها :

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام اگر از تاریخ اجرا نشدن طرح 5 سال گذشته باشد و اون ارگان مربوطه طرح را اجرا نکرده باشد شما می توانید بر اساس ماده واحده قانون تملک مجوز ساخت بگیرید.از طرفی می توانید از طزیق دیوان اعدالت اداری نسبت به ابطال طرح اقدام نمایید و زمان آن مشخص نیست.از طرفی این موضوع احتیاج به گفتگو بیشتر دارد که در صورت لزوم تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید بررسی بیشتری از این موضوع به عمل آید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله قطعأ
شهرداری مکلف است که بهای ملک را طبق قیمت روز و با جلب نظر
کارشناس رسمی دادگستری پرداخت نماید
و شما باید دادخواست حقوقی مناسب اقامه نمایید
جهت توضیحات تکمیلی میتوانید تماس بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فضای سبز زیر مجموعه شهرداری است لذا اثبات مالکیت شهرداری بنا به سندی حتماً وجود دارد رضا موضوع شما مشمول قرارداد فی مابین شما و فروشنده است بهتر است در این خصوص جهت اخذ راهنمایی حقوقی از طریق دادراه تماس بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر رای قطعی شده باشد معمولاً نتیجه بخش نیست