مشاوره حقوقی رایگان - زمین در طرح فضای سبز قرار دارد

سلام.بنده قطعه زمینی خریدم که کل زمین درحدود 6هکتار میباشد ودر طرح فضای سبز است که 7سال ازاین طرح میگذره و شهرداری کاری نمیکنه کل زمینها قولنامه ای هستن .الان ما 20نفر هستیم که صاحب زمینیم و اماده جهت همکاری ولی شهرداری کاری نمیکنه فقط میگه به قیمت مفت بفروشید اوایل میگفتن قولنامه ایه نمیتونیم بخریم ولی الان یچیز دیگه میگن فکرکنم قصد دس کشیدن روی زمینهارو دارن لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک نیازمند برسی دقیق و کامل است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و کارشناسی ملک دارد تا اظهارنظر دقیقی به توان کرد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

طرح دعوا نمایید علیه شهرداری در دادگاه حقوقی مطالبه قیمت زمین با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق دیوان عدالت اداری علیه شهرداری اقدام به طرح دعوا کنید.