مشاوره حقوقی رایگان - دعاوی کیفری

باسلام، چندروز پیش برادر من با 3تا از دوستان خود به منزل مجردی یکی از دوستان دیگر خود میروند که بعد از گذشت چند دقیقه بخاطر یه دختر که هم با برادر من هم با آن شخص رابطه داشته درگیر میشوند، و آن شخص با قمه یکی از دوستان برادرم را میزند و آنها بعد از گرفتن قمه از دست آن شخص او را با مشت و لگد میزنند و از آنجا متواری میشوند، بعد از گذشت چند روز آن شخص شکایت میکند و به دروغ میگوید از منزلش چندمیلیون پول دزدیدن، الان نمیدانیم چکار کنیم عاجزانه خواهش میکنم راهنمایی کنید باید چطوری از خودش دفاع کند؟

پاسخ ها :

لیلا گلستانی پور

سرکار خانم لیلا گلستانی پور :

شکایت ایشان صرفا ادعا هست و باید اثبات شود برادر شما بهمراه دوستش شکایتی از باب قمه کشی و ضرب و جرح مطرح نمایند و در دادگاه حاضر شده و از خود دفاع نمایند بهتر است از حضوریک وکیل استفاده نمایید