مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و اداره ثبت

سلام من ششماه پیش130 میلیون حساب همسرمو توقیف کردم و پول از حساب ایشون برداشته شد و مسدود شد و من به اداره ثبت شماره حساب اعلام کردم. بعد اشتی کردیم و من برگشتم سر زندگی‌ و رضایت دادم حساب رفع توقیف شه. الان دو ماه و نیم هست که پول هنوز برام واریز نشده. ایا اینقدر طول میکشه؟ و ایا ممکنه پول برگرده به حساب همسرم؟؟؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اگر با این وصف که پول برگردد انصراف داده اید دیگر چیزی به حساب شما واریز نمی‌گردد.
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بستگی به نوع و ترتیب رضایت دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مبلغ به حساب شما واریز خواهد شد
و اگر مبلغ به حساب شما واریز
بشود و شما مبلغ را به همسرتان
بدهید ، این مبلغ جز مهریه محسوب
خواهد شد و ..

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می بایست واریز می شد بهتر است حضورا پیگیری نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شما قبل از واریز وجه رضایت درخواست مختومه شدن پرونده نموده باشید اصولاً وجه واریز نخواهد شد از حساب رفع توقیف می گردد حضوری مراجعه نمایید

سامان نظری

جناب آقای سامان نظری :

سلام . بستگی به نحوه رضایت شما دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر شما قبل از واریز وجه درخواست مختومه شدن پرونده نموده باشید اصولاً وجه واریز نخواهد شد

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، حضورا به اداره ثبت محل مراجعه و پیگیر موضوع شوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر مدت زمان متعارفی نیست حتما حضورا پیگیری کنید