مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه تجدید نظر

سلام واحترام بنده شکایتی جهت کلاهبرداری در شهرستان اروميه کردم ک مشخص شده ک چ.ب سابقه دار بوده ک دادگاه کیفری 112 رای ب 3سال حبس تعزیری و پرداخت حق و حقوق اینجانب نموده ک بعداز کیفری ب دادگاه تجدید نظر ارسال ولی حکم حبس از 3سال ب 1سال تقلیل یافته ک حالا گذشته از اين مسائل چقدر زمان می‌برد ک میگن باید تعیین شعبه بشه ک بنده ب استحقاقم برسم آیا بعد از آن بازم مراحلی هست ک باید طی کنم یا پرونده تمام شده است ممنون میشم ک کمکم کنید بازنشسته ام وضعیت مالی خوبی ندارم ک وکيل بگیرم

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام
اگر تعیین شعبه نشده چطور رای داده اندوشکااز رای باخبرید که حبس یک سال تبدیل به یک سال شده است ؟؟؟؟ صمن اینکه در رای کیفری حکم به رد مال داده میشود و نیازی به طرح دادخواست نیست و اجرای احکام ، حکم جلب محکوم علیه را میدهد و اگر رد مال کندکه مال رابشما پس میدهند ، اگرهم مال را نداشت که بشما بدهد بنا بر تقاضای شما طبق ماده 3 ق نحوه اجرای محکومیتهای مالی حبس میشود