مشاوره حقوقی رایگان - کودک ازاری

سلام ما یه مورد داریم یک نفر 20-25 ساله ایشون مریض و بیمار روانی هستند که به پسر بچه های بین 14-18 علاقه داره جدیدا این به یکی از آشنایان من گیر داده از او درخواست های بی شرمانه دارند
حتی یک بار با زور او را از رو شلوار....
میخواهد با عکس های نود او ازش اخازی کند
لطفا راهنمایی کنید تا چیرگی این شیطان را بشکنیم
من می ترسم ک شکایت کنم مبادا ب من هم گیر دهد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید اگر مدرک دارید هم به جرم تجاوز به عنف شکایت کنید و هم به جرم اخاذی و سو استفاده از تصاویر شخصی و ضعف نفس شخصی افراد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حتما شکایت کنید و از والدین بچه ها هم بخواهید اگر صحت دارد حتما همگی شکایت کنند بررسی و رسیدگی خواهد شد و از بروز موارد اتی محتملا پیشگیری خواهد شد