مشاوره حقوقی رایگان - زن فریب خورده

سلام همسر بنده بنابه درخواست فردی با اگهی استخدام شروع به همکاری کردند
و فرد اگهی دهنده که مردم هستند .در داخل ماشین بزور همسر بنده را بوسیده و سعی به فریب دادن و اغفال با پول کرده
که بعد همسر بنده موضوع را با من در جریان گذاشتند. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
و بفرمایید حکمش چیست؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورت نداشتن مدارک و شواهد مربوطه نمی توانید اقدامی کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دوست عزیز موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد جزئیات آن باید بررسی شود این حکم می تواند مجازات شدیدی داشته باشد اگر به زور و اکراه این اقدام صورت گرفته باشد

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
موضوع نیاز به بررسی دارد ودر صورت وجود مدارک وشواهد باید اقدام به شکایت کیفری نمایید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر مزاحمت و شروع به آدم ربایی

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

میتواند از موارد عمل منافی عفت تلقی وشلاق تعزیری می باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلایلی برای اثبات ادعا دارید میتوانید تحت عنوان تعرض به نوامیس و مزاحمت و آدم ربایی شکایت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید شکایت کنید ونیاز به دلایل و شاهد دارید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دلیل برای اثبات داشته باشند شهادت شهود و یا بررسی دوربینهای مشرف اگر دلیل هست شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد دلائل مانند شهادت شهود و بازبینی دوربین شکایت نمایید با اثبات شلاق

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بستگی داره به عملی که انجام شده ولی دارای مجازات می باشد ولی بهتر از تحت عنوان توهین و تهدید شکایت کنین نه رابطع نامشروع

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

تحت عنوان مزاحمت برای بانوان و تحت عنوان تجاوز به عنف مادون زنا