مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن رضایت

من برادر ناتنی دارم که مشکلات زیادی با او دارم در یک درگیری من آسیب دیدم و او به 5 سال زندان شلاق و 2 درصد دیه شد حتی حکم جلبش را هم گرفتم اما بعد از مدتی پا پادرمیانی اطرافیان که اومعتاد است وضعیت خوبی ندارد من اورا به کمپ بردم 5 میلیون هزینه ترک و اجاره خانه اش رادادم او با بیان این که از کار گذشته اش پشیمان است خواست که من رضایت بدهم من هم رضایت دادم و پرونده مختومه شد بعد از چن روز او دوباره به اعمال گذشته اش روی آورد و شروع به تهدید کرد یک موبایل از من دزدید و آب سرد کنی که به یاد پدر خریداری کرده بودیم را از جلوی حسینیه برده و برای من عکس باقمه میفرستد و میگوید 10 گرم شیشه میزارم تو ماشینت میدم ببرنت و حال من میتوانم شکایتم را پس بگیرم چکار باید بکنم که دوباره درگیر روند تشکیل پرونده و هزینه و زمان نشوم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

رضایت را نمی توان پس گرفت. ولی بابت تهدید و سرقت و غیره می توانید مجدد شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر رضایت باید منجر و قطعی باشد و غیر قابل رجوع است
ولی امکان شکایت دوباره و تنظیم
شکوائیه تهدید و سرقت وجود خواهد داشت