مشاوره حقوقی رایگان - استرداد طلاهای زوجه

سلام، من 4 ساله که ازدواج کردم و یک فرزند دختر دارم، شوهرم دنبال بهانه میگردد که من درخواست طلاق بدم و هر بار دعوایی راه میندازه، در این مدت از من پول زیادی گرفته و به خانواده اش داده و قول داده که پس میده اما این کار رو نکرده، حدود 1 سال و 2 ماه پیش من رو راضی کرد که طلا های زمان ازدواجمان رو بفروشیم و من بخاطر حفظ زندگی مشترک و دخترم قبول کردم اما راضی نبودم، حدود 4 ماه پیش پول طلاها رو برد و به برادرش داد بدون هیچ سند و مدرکی، این رو هم بگم که مدتی پول توی بانک بود و ما سودش رو خرج میکردیم، الان میخوام شکایت کنم، و مقدار 100 گرم طلا توی عقد نامه قسمت مهریه ام قید شده، و پدرم شاهد هست که طلاها رو از من گرفته، چون قبل از اون حدود 6 ماه آنا رو از من گرفته بود و پس نمیداد بعد از اون با زور ازش پس گرفتیم و بردم منزل پدرم، اون روز من طلاها رو از اونجا دادم به شوهرم و پدرم شاهد هست، آیا میتونم 100 گرم طلارو ازش بگیرم یا مبلغش رو بخوام؟

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

با سلام
اگر 100 گرم طلا در مهریه شما دکر شده بله میتواتید دادخواست مطالبه تقدیم نمایید .