مشاوره حقوقی رایگان - پول اضافی که به مسکن مهر پرداخت شده و در سامانه مسکن مهر ثبت گردیده پس نمی دهند

باسلام
سال 90 مسکن مهر ثبت نام کردم مبلغ کامل بصورت مجازی یعنی به پیمانکار پرداخت شده و مورد تایید سامانه وزارت مسکن و شهرسازی پرند رسیده و مدارک آن نیز رسمی و قانونی است اما بطور ناگهانی وام را افزایش دادند و این افزایش وام باعث شد حدود 7 میلیون طلبکار بشم هرچی پیگیری میکنم اضافه پرداخت برگشت نمی شود وام را هم نمی تونم کم کنم باید چیکار کنم؟
راه حل قانونی چیست؟ ممنون

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

دادخواست مطالبه وجه در شورای حل اختلاف بدهید