مشاوره حقوقی رایگان - ادعای حیثیت

سلام
من عقد کردم دلیل عقد هم بردن آبروی من بود که همینکارم کردن و با بوجود آوردن مشکلاتی برای من درخواست طلاق دادن. قبل درخواست توهین و تهدید کردن که شکایت کردم و حکم جلبش صادر شده آیا میتونم ادعای حیثیت کنم؟؟؟؟
چطور میتونم ادعای حیثیت کنم که آبروی من رو برده و اینکه پیام دارم ازش که با کسه دیگه ای رابطه داره
ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

آلما طاهری افشار

سرکار خانم آلما طاهری افشار :

در صورتی که اثبات کنید حبثیت شما به خطر افتاده می توانید طرح دعوا کنید

پرسشگر :

چطور واز چه طریقی میتونم اثبات کنم امکانش هست بیشتر راهنماییم کنین ممنون میشم

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

اعاده حیثیت در جرم افترا قابل پیگیری ایت.افترا عبارت است از نسبت دادن جرم به دیگری و ناتوانی در اثبات ان.