مشاوره حقوقی رایگان - ضبط وثیقه

سلام. من شوهرم وثیقه داره بعد چند وقت صاحب سند ها گفتن خونمون رو گذاشتن برای مزایده همسرم خودش رو تحویل داد الان همسرم 4 ماهه بازداشته ولی هر کاری میکنیم سند ها رو ازاد نمیکنن میگن چون رفتن برای مزایده باید جریمه نقدی بپردازین الان ما چیکار کنیم که سند ها ازاد بشن حتما باید جریمه نقدی رو پرداخت کنیم یا راهی داره؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید جریمه نقدی را پرداخت
نمایید تا وثیقه آزاد گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید زودتر اقدام میکردید وثیقه ها ضبط شده و حالا باید جریمه بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

حتما هسرتون باید خود را تحویل می داده و این کار انجام نداده و دستور ضبط صادر شده لذا باید جریمه پرداخت شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله باید جریمه نقدی را پرداخت کنید و هیچ راه دیگری ندارد.

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، در صورت اینکه توان پرداخت جریمه نقدی بالا یا اینکه در توان نیست دادخواست اعسار و تقسیط مطرح کنید و به محض صدور حکم در حق شما و با پرداخت اولین قسط اسناد ازاد می شوند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام شما بایستی جریمه نقدی را پرداخت نمایید تا وثیقه آزاد گردد ضمن اینکه شما بایستی زودتر اقدام می کردید الان راه دیگری وجود ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

چنین چیزی قانونی نیست . بعد از انجام مزایده و فروش ملک همسرتان میتواند تسویه کند و ازاد شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جریمه را پرداخت و در صورت عدم استطاعت اعسار دهید