مشاوره حقوقی رایگان - آزاد کردن وثیقه ضبط شده

سلام
چند سال پیش سند منزل رو برای کسی به مبلغ 100میلیون تومان وثیقه گذاشتم. تا از بازداشت آزاد شد. از دادگاه برام ابلاغیه اومد که متهم رو به دادگاه معرفی کنم ولی اون که از رفتن به دادگاه خوداری کرد. بعد از 4ماه بازداشت شد و به زندان رفت.بدلیل شرایط کرونا و اینگه من ساکن شهر دیگری بودم جهت آزاد کردن سند دو سه سال بعد از زندان رفتن متهم به دادسرا برای آزاد کردن سنذد مراحعه کردم...گفتن چند روز دیگه پس از مصالع پرونده جواب میدن..سه روز بعد ابلاغیه استحضاری برام اومد که" وثیقه شما ضبط شده اگر اعتراضی دارید مراجعه کنید"...تا قبل از این از ضبط سند خبر نداشتم و به من ابلاغ نشده بود..با توجه به اینکه متهم در زندان هستش ...امکان داره با استفاده مواد 235 و 236 قانون کیفری بتونم سند رو آزاد کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله با توجه به اظهارات شما نباید وثیقه ضبط بشود
و حتما پیگیری نمایید و با یک وکیل مشورت نمایید

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

باید پرونده را دید.علی الاصول وقتی طرف زندان رفته دیگه دلیل نداره وثیقه ضبط بشه.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است ضابطه وثیقه وجاهت قانونی ندارد
موضوع را حضوری پيگيری بفرمایید
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید