مشاوره حقوقی رایگان - درخواست نفقه

سلام
من درخواست نفقه دادم در دوران عقد هستم که همسرم واخواهی زده من در جلسه رسیدگی چه دفاعی از خودم بکنم و اینکه عدم تمکین به نفع من صادر شده

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

سوال شفاف نیست.نفقه کیفری یا حقوقی مطرح کرده اید. اگر هنوز عقد هسنید و باکره میتوانید از حق حبس استفاده کنید و تمکین را منوط به پرداخت نفقه کنید. در هر حال مسیول پرداخت نفقه در این دوران شوهر است