مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت سنوات مرخصی بدون حقوق

عرض سلام و ارادت بنده معلم هستم و همزمان در سال 73در دانشگاه فردوسی مشهد پذیرفته شدم در ایام دانشگاه مجبور شدم مرخصی بدون حقوق بگیرم دو سال قبل برای پرداخت سنوات مرخصی(3سال و 4ماه) اقدام نمودم که صندوق بازنشستگی طبق آخرین حکم کارگزینی بنده مبلغ 38میلیون تومان تعیین بدهی کردو بنده از همان ماه طبق نطر اداره طی 1سال و 10ماه بصورت قسطی پرداخت نمودم وتسویه شد پس از مدتی برای دریافت تاییدیه از صندوق بازنشستگی افدام نمودم ولی در کمال ناباوری اعلام کردند که باید دوباره تعیین بدهی شود و مبنا باید آخرین حکم (اکنون) باشد.
لطفا راهنمایی کنید که آیا قانونا حق دارند این کاررا انجام دهند؟ بنده از چه طریقی باید اقدام کنم تا به حقم برسم؟ سپاس از زحمات و پاسخگویی شما

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دیوان عدالت قابل پیگیری است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر مرخصی شما بعد از محاسبه ادامه داشت حق دارند والا چنین حقی ندارند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله سنوات سالانه مرخصی بر اساس آخرین حکم کارگزینی باید تسویه گردد و

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
حسب اظهارات شما چنین حقی ندارند. بررسی دقیقتر مدارک و مستندات شما ضروریست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از طریق دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ازطریق دیوان ادارت اداری پیگیری نمایبد

امیر احمدآبادی

جناب آقای امیر احمدآبادی :

سلام با توجه با اظهارات شما قانونا همچین حقی ندارند و از طریق دیوان عدالت قابل پیگیری میباشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق دیوان عدالت اداری میتوانید به طرفیت اداره متبوع شکایت کنید