مشاوره حقوقی رایگان - سخت زیان آور

من در شرکت ریخته گری کار میکنم که 19 سال آن در کارگاه ذوب و 13 ماه آن را در قسمت آتش نشانی شرکت کار کرده ام؛ بدین صورت که 15 سال در کارگاه ذوب و بعد آن 13 ماه در آتش نشانی شرکت و دوباره به کارگاه ذوب برگشتم و الان 20 سال تمام است؛ می خواستم ببینم این 13 ماه آتش نشانی مشکلی در سخت زیان ایجاد می کنه؟؟

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

شرط بازنشستگی در 20 سال خدمت ؛ اینکه 20سال در مشاغل سخت وزیان آور فعالیت نمایید از محل کارتون سوال کنید که فعالیت بصورت آتشنشان ، جزء مشاغل سخت وزیان آور هست یا نه.