مشاوره حقوقی رایگان - الزام به سند قطعی خودرو

با سلام. بنده یه ماشین از بنگاه خریدم و پول رو کامل به بنگاه دادم با اخذ رسید. مبایعه نامه در داخل بنگاه نوشته شد. درمبایعه نامه "برادر بنگاه دار" یه عنوان فروشنده قید شد که البته ایشان مالک قانونی نبودند. بنگاه دار هم به اتفاق یک شاهد آنرا امضا کردند. مالک اصلی به یک شخص دوم وکالت کاری داده بود و شخص دوم نیز بر آن اساس سند سبز و کارت ماشین بنام خودشان گرفته بودند. شخص دوم به "برادر بنگاه دار" وکالت کاری دادند و سپس "برادر بنگاه دار" هم به من وکالت کاری دادند و بر اساس آن پلاک من بر روی ماشین نصب شد و سند سبز بنام من گرفته شد. قرار بود بنگاه دار مالک اصلی ماشین رو بیاره تا سند قطعی بزنه اما ایشان به دفتر خانه برای سند قطعی نمیاد. چیکار کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام دادخواست الزام به تنظیم و انتقال سند خودرو تقدیم شود.

پرسشگر :

با تشکر از وقت شما.

آیا با توجه به اینکه بین من و مالک اصلی مبایعه نامه وجود نداره, باز هم میتوان دادخواست الزام به تنظیم سند تقدیم کرد؟ آیا نباید ابتدا از بنگاه به جرم فروش مال غیر شکایات کنم؟

متشکرم

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

اولا اشتباه کردید که به جز مالک اصلی با واسطه معامله کردین.ثانیا در فرض سوال شما بهترین راه طرح دادخواست الزام به اتتقال سند رسمی علیه فروشنده و ایادی ماقبل هست.